ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E SHOP

/service/kataskeyh-eshop_δημιουργια-εσηοπ/

Κατασκευάζουμε εύχρηστα e shop για εσάς αλλά και τους  πελάτες σας.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E SHOP Με γνώμονα την εμπειρία του Χρήστη (user experience)
Η κάθε σελίδα είναι μελετημένη σωστά ώστε να μπορούμε να καθοδηγησουμε τον χρήστή, αυτόν που γνωρίζει τί ψάχνει αλλά και εκείνον που πάει ψάχνοντας!

Τα φίλτρα αναζήτησης  προιόντων θα διευκολύνουν τον χρήστη  να βρει αυτό που ψάχνει βάσει χαρακτηριστικών χωρίς Reload της σελίδας , εύκολα και γρήγορα.

Αν δεν έχετε ήδη το δικό σας Server, το ε σοπ σας θα τρέχε ι μέσα από ταχύτατους Server που θα καθιστούν το user experience το καλύτερο δυνατό.
Κατασκευή και Δημιουργία eshop με γνώμονα την Ευχρηστία και αποτελεσματική Διαχείριση
Αν έχετε τα προιόντα σας καταχωρημένα σε excel, καταχωρούμε μαζικά για εσάς όλα τα δεδομένα για να μην γίνεται data entry χειροκίνητα data entry και να μπορούμε εμείς και εσείς να ασχοληθούμε κυρίως με την βελτιστοποιηση του e shop σας.

Διασύνδεση με Google Analytics για να μπορείτε να παρακολουθείτε τί κινείται στο ε σηοπ σας  και να γνωρίζετε τί πρέπει να προωθείτε.

Ορισμός  στόχων ώστε να έχετε τα απαραίτητα στατιστικά  για να κρίνετε αν έχει καλά conversion σύμφωνα με συγκεκριμένες ενέργειες στο e-shop σας.
Δημιουργία E-Shop με βελτιστοποίηση Δομής και Περιεχομένου
Από την Αρχή θα ορίσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και της αγοράς που λειτουργείτε τη Δομή και το πώς θα καταχωρηθεί το Περιεχόμενό σας, για να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα , συνοχή και το e-shop σας να πουλάει με το ανάλογο Search Engine Optimization.

  Projects


  47

  Ολοκληρωμένα Projects

  47

  Ευχαριστημένοι Πελάτες

  19

  Επιτυχημένες Εργασίες SEO